dilluns, 7 de juny del 2010

Jornada Esportiva


Durant les ultimes setmanes els alumnes de primer de batxillerat del nostre institut, l’Ies Vidreres, varem estar molt enfeinats organitzant una jornada esportiva que s’ha celebrat durant els últims anys i que aquest any es va celebrar el passat divendres 4 de juny.

Calia molta organització ja que a l’institut som uns 600 alumnes i tots havien de fer una activitat esportiva, teòricament i dic teòricament perquè alguns alumnes no van presentar-se cosa que ens va fer anar una mica malament en algunes activitats. Es podia fer, tenis, tenis taula, voleibol, futbol, basquet, bicicleta, gimcama, relaxació,etc. Cadascú havia d’escollir el que més li agrades i de manera lliure.

Finalment, desprès de molt d’esforç i dedicació per part de tots els companys de primer i d’alguns professors tot va sortir més o menys com s’havia previst.
Jo m’encarregava de la gimcama i l’únic inconvenient que varem tenir va ser la falta d’algun grup que ens va fer descontrolar tot el que teníem previst, però deseguida varem trobar-hi una solució, especialment gràcies a l’encarregada de l’activitat, l’Anna Julià.

Des del meu punt de vista i segons el que vaig anar observant al llarg de la jornada, exceptuant el cas que ja he esmentat anteriorment, tots els alumnes van respondre adequadament i no va haver-hi problemes rellevants excepte algunes lesions en el basquet.
Desitjo de tot cor que tothom s’ho passes bé i que els alumnes encarregats d’organitzar la jornada esportiva l’any vinent i posin les mateixes ganes i il•lusió que nosaltres.

1 comentari:

  1. Segur que els companys de l'any vinent n'aprendran de vosaltres... i, sobretot, de la Gemma, l'anima de tota la jornada.

    ResponElimina